SATOA Siilinjärvi -katuruokapäivän ravintolatoimijat on valittu

 

SATOA Siilijärvi ruokafestivaalia vietetään Siilinjärven torilla lauantaina 5.8.2023. Annoksia saapuvat loihtimaan Ruokapalveluyritys Savoste, Ravintola Fonte, Pizzeria Adana, Leipomo-kahvila Wanha Tietola ja Siilin Mylly. Ravintolat ovat nyt aloittaneet annossuunnittelun ja kesän mittaan tarjonnasta julkaistaan maistiaisia somekanavissamme.

Paikalliset ravintolat ja ruoka-alan toimijat myyvät pieniä ruoka-annoksia – suolaista ja makeaa – paikallisista raaka-aineista taidokkaasti valmistettuna.Alue on avoinna klo 10-20 ja päivän mittaan on tarjolla monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Lapsille on torilla aamu- ja iltapäivällä HennaSirkan muskarituokioita ja polkutraktoreilla pääsee testailemaan ajotaitojaan MTK:n radalla. Päivällä musisoivat Henna Korhonen ja Janne Vänskä viululla ja haitarilla. Ilta vietetään karaoken parissa.  Torilla voi tehdä myös ostoksia paikallisten tuottajien kojuista.

Ruokatarjonnassa pyritään ottamaan huomioon erilaiset asiakasryhmät, jotta jokaiselle löytyy jotakin. Tarjolla on erilaisia pieniä maisteluannoksia alkupaloista jälkiruokiin. Tapahtuman tarjontaan voi tutustua etukäteen seuraamalla satoa.fi ja Siilinjärven kunnan sivustoja ja sosiaalista mediaa.

 

Lisätietoja:

Kirsi Vartia MKN Itä-Suomi

kirsi.vartia(at)maajakotitalousnaiset.fi

050 346 3711

 

Pekka Turunen, Siilinjärven kunta

pekka.turunen(at)siilinjarvi.fi

044 740 1130