Satoa -ruokafestivaalia juhlitaan Siilinjärvellä


Satoa -ruokafestivaalia juhlitaan Siilinjärvellä elokuun alussa lauantaina 5.8 Siilinjärven Torilla. Iloinen ruokafestivaali on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pieniä ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä ja nauttia samalla tapahtuman ohjelmasta kuten musiikista ja tekemisestä lapsille. Samaan aikaan torilla on tuottajilla myytävänä satokauden tuotteita kotiin vietäväksi. 


RUOKAFESTIVAALIN RAVINTOLAT & OHJELMA 

Ravintola- ja ohjelmatiedot julkaistaan kesäkuussa. Mukaan festivaaliin voivat hakea pohjoissavolaiset ravintolat, jotka käyttävät annoksissaan pohjoissavolaisia raaka-aineita. 

POHJOISSAVOLAISET MAUT KÄRKITUOTTEENA 

Tapahtumassa mukana olevat ravintolat tarjoavat ruokafestivaalin ajan laadukkaita, pieniä annoksia, joiden valmistamisessa on hyödynnetty pohjoissavolaisia raaka-aineita. Toiveissamme on, että kävijät maistelevat useilla kojuilla niin suolaisia kuin makeita paikallisherkkuja.  Makea kesä, satokauden maut ja ensiluokkaiset luonnonantimemme ovat löytäneet uusia tarjoilutapoja ravintoloiden käsittelyssä. Tapahtuman tuotannosta vastaa Siilinjärven kunta apunaan Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset. 

Lisätietoa:

Heli Sulola heli.sulola@maajakotitalousnaiset.fi tai 040 672 0597

Kirsi Vartia kirsi.vartia@maajakotitalousnaiset.fi tai 050 346 3711