Info

Vuoden 2020 poikkeukset: Satoa goes WILD siirretty vuodelle 2021. Satoa Kuopio Food Festival juhlitaan viikon mittaisena vuonna 2020 ravintoloissa, perinteinen toritapahtuma toteutuu taas syksyllä 2021. Aukioloajat ravintoloiden mukaisesti.

Juhlatunnelmaa turvallisesti: Seuraattehan ajankohtaisia Covid-19 ohjeistuksia ja suosituksia myös tapahtuman aikana. Muutokset tapahtumassa ovat mahdollisia.


Elokuun SATOA on paikallisen ruoan juhla, joka toteutetaan elonkorjuun aikaan elokuun lopussa. SATOA on ylpeästi pohjoissavolainen tapahtuma, jossa korostuvat pohjoissavolaiset maut ja osaaminen. Joka vuosi paikalliset ravintolat kokoontuvat torialueen laitamille tarjoamaan maukkaita annoksia, joiden puhtaiden makujen alkuperä johtavat pohjoissavolaisten ruokatuottajien tiloille. Tapahtumassa myydään pieniä 3-6 euron arvoisia annoksia. Edulliset hinnat houkuttelevat kokeilemaan useita makuja, ja kannattamaan sitä kautta myös oman alueen ruoantuotantoa.

HINNAT JA MAKSUTAVAT 2021

3-6 euron hintaisia annoksia voit ostaa tapahtuma-alueella sijaitsevista ravintolapisteistä. Maksutapana varmimmin käy käteinen. Useimmissa pisteissä on myös korttimaksumahdollisuus.
Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Kauppakadun ja Puijonkadun kulmassa.

AUKIOLOAJAT 2021

Perjantaina  klo 11-20

Lauantaina  klo 11-20

LIPUT

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua.

OSOITE

Kuopion torin laidalla.
Kauppakadulla (Kauppahallin edustalta Lyseon nurkalle) ja
Puijonkadulla (Veljmiespatsaalta Anttilan nurkille)

HENKILÖKUNTA

Tapahtuman järjestäjät tunnistat kelta-mustaraidallisista asuista sekä nimikylteillä ja STAFF -tekstillä varustetuista paidoista.

PYSÄKÖINTI

Helpoiten pysäköit auton toriparkkiin. http://www.kuopionpysakointi.fi/toriparkki.html Polkupyöriä ei suositella pysäköitävän Kauppakadulle tapahtuma-alueelle, vaan niiden pysäköintiä suositellaan enemmän keskittämään esim. Anttilan taakse, Puijonkadulle tai muualle keskustan lähistöllä sijaitseviin pyöräparkkeihin.

TAPAHTUMA-ALUE, WC JA KIERRÄTYSPISTE

Tapahtuman aluekartta päivitetään elokuun 2020 aikana.

IKÄRAJAT

Tapahtuma on ikärajaton. Joillain ravintoloilla on anniskelualue.
Anniskelualueilla ikärajana on 18 vuotta.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUKEMINEN

SATOA -tapahtumat kunnioittavat ympäristöä ja luontoa. Pyrimme kehittämään vuosittain kasvavaa tapahtumaamme niin, että sen järjestämisestä aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni ympäristölle ja kaupunkikeskustan asukkaille.

Tapahtuman järjestäjä: 

ProAgria Itä-Suomi ry yhdessä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ry:n kanssa.

Yhteystiedot: 

info(at)satoa.fi