Info

SATOA KUOPIO FOOD FESTIVAL on paikallisen ruoan juhla, joka toteutetaan elonkorjuun aikaan elokuun lopussa. SATOA KFF on ylpeästi pohjoissavolainen tapahtuma, jossa korostuvat pohjoissavolaiset maut ja osaaminen.

Joka vuosi paikalliset ravintolat kokoontuvat torialueen laitamille tarjoamaan maukkaita annoksia, joiden puhtaiden makujen alkuperä johtavat pohjoissavolaisten ruokatuottajien tiloille.

Tapahtumassa myydään pieniä 3-6 euron arvoisia annoksia. Edulliset hinnat houkuttelevat kokeilemaan useita makuja, ja kannattamaan sitä kautta myös oman alueen ruoantuotantoa.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

3-6 euron hintaisia annoksia voit ostaa tapahtuma-alueella sijaitsevista ravintolapisteistä. Maksutapana varmimmin käy käteinen. Useimmissa pisteissä on myös korttimaksumahdollisuus. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Kauppakadun ja Puijonkadun kulmassa sijaitsevan esiintymislavan takana.

AUKIOLOAJAT

Perjantaina 24.8. klo 11-21

Lauantaina 25.8. klo 11-20

LIPUT

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua.

OSOITE

Kuopion torin laidalla.
Kauppakadulla (Kauppahallin edustalta Lyseon nurkalle) ja
Puijonkadulla (Veljmiespatsaalta Anttilan nurkille)

HENKILÖKUNTA

Tapahtuman järjestäjät tunnistat kelta-mustaraidallisista asuista sekä nimikylteillä ja STAFF -tekstillä varustetuista paidoista.

PYSÄKÖINTI

Helpoiten pysäköit auton toriparkkiin. http://www.kuopionpysakointi.fi/toriparkki.html Polkupyöriä ei suositella pysäköitävän Kauppakadulle tapahtuma-alueelle, vaan niiden pysäköintiä suositellaan enemmän keskittämään esim. Anttilan taakse, Puijonkadulle tai muualle keskustan lähistöllä sijaitseviin pyöräparkkeihin.

TAPAHTUMA-ALUE, WC JA KIERRÄTYSPISTE

Tapahtuman aluekartta päivitetään elokuun 2018 aikana.

IKÄRAJAT

Tapahtuma on ikärajaton. Joillain ravintoloilla on anniskelualue.
Anniskelualueilla ikärajana on 18 vuotta.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUKEMINEN

SATOA -tapahtumat kunnioittavat ympäristöä ja luontoa. Pyrimme kehittämään vuosittain kasvavaa tapahtumaamme niin, että sen järjestämisestä aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni ympäristölle ja kaupunkikeskustan asukkaille. Vuonna 2017 lähes kaikki tapahtumassa käytettävät kertakäyttöastiat ovat biohajoavia.

Tapahtuman järjestäjä: 

ProAgria Pohjois-Savo ry, Y-tunnus 0213380-0

Yhteystiedot: 

Tuottaja-tiedottaja Jarkko Kääriäinen

p. 043 8267 690

jarkko.kaariainen at proagria.fi