SATOA Kuopio Food Festivalia vietetään 23.-24.8.2024

Haku tapahtuman ravintolatoimijaksi on avoinna!

SATOA-tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Tämän vuoden tapahtuman ajankohdaksi on varmistunut 23.–24.8.2024. Supersuositussa katuruokatapahtumassa paikalliset ravintolat ja ruoka-alan toimijat myyvät pieniä ruoka-annoksia – suolaista ja makeaa – paikallisista raaka-aineista taidokkaasti valmistettuna.

Tänäkin vuonna tapahtuman teemana on lähiruoka, jonka ympärille osallistuvat ravintolat yhdessä rakentavat menunsa. Tavoitteena on, että tarjottujen annosten raaka-aineista vähintään puolet on lähellä tuotettu. Tarjonnassa pyritään myös ottamaan huomioon erilaiset asiakasryhmät, joten jokaiselle löytyy jotakin!

Haku tapahtuman ravintolatoimijaksi on parhaillaan käynnissä. Ravintolatoimijoilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan tapahtumaan 15.3. mennessä. Tästä linkistä pääset suoraan ilmoittautumislomakkeeseen.

SATOA Kuopio Food Festivalia vietetään Kuopion Kauppakadulla torin laidalla perjantaista lauantaihin 23.-24.8.2024. klo 11–20. Samanaikaisesti tapahtuman kanssa vietetään Elonkorjuujuhlaa Kuopion torilla. Tapahtuman tuottaa ProAgria Itä-Suomi/ Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset yhteistyössä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n ja Kuopion kaupungin kanssa.

Lisätiedot: www.satoa.fi

Marja Niskanen

p. 0400 905782

marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi

 

Katja Lappalainen

p. 050 3088916

katja.lappalainen@maajakotitalousnaiset.fi