SATOA Goes WILD 14. – 15.6. Ravintolat, Annokset ja Ohjelma
Pohjoissavolaisen villiruokafestarin SATOA Goes WILDin kattaus on valmis!
Kuopion keskusta-alueelle 10 ravintolan, yhteistyökumppaneiden ja oheisohjelman voimin 14. – 15.6. levittäytyvä villiruokafestivaali SATOA Goes WILD toivottaa foodiet ja muut hyvästä pohjoissavolaisesta ruoasta kiinnostuneet tervetulleeksi herkuttelemaan paikallisilla villiruokaherkuilla.
Kesän 2019 SATOA Goes WILD ravintolat ovat jälleen kerran kehittäneet festivaalikävijöille herkullisen villiruokamenun. Ravintola Isä Camillo tarjoaa festivaalipassilla Nokkospannukakkua, porkkanaa ja voikukkagremolataa, Ravintola Musta Lammas Pihasaunio-Eskimojäätelöä Ravintola Bierstube Horsmakeittoa ja nokkosnäkkäriä, VS Ravintolat Säyne brandadea ja koivupestoa, Ravintola Kummisetä Possukroketin, isomaksaruohoa ja villiyrttikreemiä, Kahvila Houkutus Luomujäde-pitsiburgereita kolmella eri villiyrttijäätelöllä, Ravintola Gastrobar B/P Haukea, savustettua hauen mätiä, nokkosta ja koivua, Lapland Hotels Kuopion Galla Kitchen & Bar Porotartaria, pikkelöityä kuusenkerkkää ja sieniä, Ravintola Hygge Bro Villiyrttismoothie forest-pinchon kera ja Kahvila Kaneli Mokkasuklaata marjoilla ja villiyrteillä. Kaikista annoksista vähintään 50% on paikallisia raaka-aineita.
Festivaalin pääsylippuna toimiva festivaalipassi on voimassa pe 14.6. ja la 15.6. ja annokset voi nauttia vapaassa järjestyksessä ja omassa tahdissa kahden päivän aikana. Ennakkolippuja on myynnissä osoitteessa lippu.fi ja ennakkolippu tulee vaihtaa festivaalipassiin Kuopiossa European Region of Gastronomy -toimistolla osoitteessa Puijonkatu 14. Festivaalipasseja voi myös ostaa suoraan Kuopion European Region of Gastronomy -toimistolta (43€/festivaalipassi). Ennakkolippujen vaihto ja festivaalipassien myynti osoitteessa Puijonkatu 14 on avoinna ma 10.6. – to 13.6. klo 9 – 15, pe 14.6. klo 12 – 20 ja la 15.6. klo 12 – 18.
SATOA Goes WILDin festivaalipassilla pääsee käsiksi myös oheisohjelmaan. Tänä vuonna ohjelmassa mukana mm. Tanssiteatteri Minimin tanssiesitys Kopteri, nälkäfolktrubaduuri Jukka Kervinen ja tietenkin festaripassilla voi tulla mukaan villiyrttityöpajaan.
SATOA GOES WILD 2019 OHJELMA
PERJANTAI 14.6.2019
10.00 – 16.00 Bene Statera!®- Hyvän Olon Teltta Kuopion Torilla, Veljmiespatsaan vieressä. Tarjolla 15 ja 30 min jäsenkorjaushoitoja esim. niska- hartiaseudulle, käsille tai jaloille hoitopöydällä vaatteet päällä pötkötellen (15min/15€ ja 30min/30€).
16.00 – 20.00 DJ RR Isä Camillon Patiolla
15.00 Metsäkkö Goes Urban, Villiyrttityöpaja, Kuopion European Region of Gastronomy -toimisto, Puijonkatu 14. Tule tutustumaan ja tunnistamaan alueen villiyrttejä sekä kuulemaan niiden käytöstä. Työpajan ohjaa Piia Ratava, erä- ja luonto-opas.
16.00 Kopteri, Minimi Tanssiteatterin tanssiesitys, Kuopion Tori, Hyvän Olon teltan ja Veljmiespatsaan vieressä.
16.45 Lauluja ja lavarunoutta. Nälkäfolktrubaduuri Jukka Kervinen, VS Ravintoloiden ravintolapiste, os. Snellmaninkatu 32.
21.00 alk. SGW terassijatkot @ Pannuhuone Gust.Ranin – Olohuone & Terassi klo 21 alkaen DJ RR-musiikin tahdittamana. Tarjolla teeman mukainen cocktail: Mesiangervo Punch.
LAUANTAI 15.6.2019
10.00 – 16.00 Bene Statera!®- Hyvän Olon Teltta Kuopion Torilla, Veljmiespatsaan vieressä. Tarjolla 15 ja 30 min jäsenkorjaushoitoja esim. niska-hartiaseudulle, käsille tai jaloille hoitopöydällä vaatteet päällä pötkötellen (15min/15€ ja 30min/30€).
12.00 – 20.00 DJ RR Isä Camillon Patiolla.
15.00 Metsäkkö Goes Urban, Villiyrttityöpaja, Kuopion European Region of Gastronomy -toimisto, Puijonkatu 14. Tule tutustumaan ja tunnistamaan alueen villiyrttejä sekä kuulemaan niiden käytöstä. Työpajan ohjaa Piia Ratava, erä- ja luonto-opas.
16.00 Kopteri, Minimi Tanssiteatterin tanssiesitys, Kuopion Tori, Hyvän Olon teltan ja Veljmiespatsaan vieressä.
16.45 Kaunis Elämä. Lauluja ja lavarunoutta. Mari Sihvo. Jukka Kervinen. VS Ravintoloiden ravintolapiste os. Snellmaninkatu 32.
21.00 alk. SGW terassijatkot @ Pannuhuone Gust.Ranin – Olohuone & Terassi klo 21 alkaen Funk Lounge/DJ A. Lahti & Friends. Tarjolla teeman mukainen cocktail: Mesiangervo Punch.
Minne seuraavaksi:
Su 16.6. Koivumäen Kartanolla lähiruokateemainen Puutarhalounas klo 11 – 14. Festaripassilla alkoholiton tervetulomalja veloituksetta, lounasmenu 29,50 €. Vain ennakkopöytävarauksilla TableOnlinen kautta.