Kiitos ja kumarrus – ensi vuonna taas tavataan!

Vuoden 2016 Satoa -tapahtumat ovat elokuisen SATOA Kuopio Food Festival -tapahtuman myötä tapulteltu, ja tulevan vuoden SUOMI100 -teemoilla olevat SATOA goes WILD ja SATOA KFF -tapahtumat ovat jo suunnittelupöydällä.

Pienenä kertauksena on hyvä kerrata, mitä viime vuosi toi mukanaan:

Ensimmäistä kertaa kesäkuussa  17.-18.6.2016 järjestetty SATOA goes WILDin ruokareittikonsepti herätti laajaa kiinnostusta ympäri Suomen. Pilottitapahtuma onnistui monin paikoin yli odotusten. Wildin asiakkaat eivät todella olleet ainakaan sokerista tehtyjä! Veden vihmominen ja viileät kelit eivät siis tapahtuman asiakkaita haitanneet, vaan viikonlopun aikana ravintolapisteitä kiertämässä nähtiin runsaasti uudesta konseptista kiinnostuneita ja innostuneita asiakkaita. Oli selvää, että villi- ja lähiruokaa, ravintoloita, luovien alojen taiteilijoita ja kuopiolaista kaupunkikulttuuria esittelevällä ruokaisalla reittikonseptilla oli kuopiolaisten keskuudessa kysyntää. Vuonna 2017 SATOA goes WILD tullaan siis järjestämään 16.-17.6.2017 – Kuopio Tanssii ja Soi -viikon yhteydessä.

Satoa Kuopio Food Festival puolestaan keräsi tapahtumaviikonlopun 26.-27.8.2016 aikana paikalle jälleen yli 10 000 innokasta kulinaristia Kuopion ydinkeskustaan maistelemaan ja haistelemaan mistä kuopiolainen ruokaosaaminen on tehty. Annoksia tapahtumapäivien aikana myytiin arvioilta n. 45 000 kappaletta. Vaikka sääolosuhteet aiheuttivat lauantaina kiusaksemme ilmaantuneen Raili-myrskyn vuoksi pieniä pulmanratkaisutehtäviä, ja tapahtuma jouduttiin lopulta kovien myrskytuulien vuoksi keskeyttämään muutamaa tuntia aikaisemmin –  nousivat tapahtuman kävijä- ja annosmäärät siitä huolimatta hieman edelliseen vuoteen verrattuna. Ensi vuonna SATOA KFF järjestetään 26.- 27.8.2017!

On siis aika tullut kiittää tämän vuoden osalta menneestä vuodesta – Tuhannet kiitokset siis kaikille vuoden aikana tapahtumissamme käyneille, ravintoloille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille! Tulemme edellisten vuosien tapaan kehittämään tapahtumiamme entistäkin paremmiksi – ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita kehityskohteiksi esimerkiksi Satoa-sivuston palautelomakkeen tai sosiaalisen median kanavien kautta!

Uutta tietoa tulevan vuoden tapahtumista kerromme viimeistään alkukeväästä 2017.

Reipasta syksyä ja talven odottelua – ensi vuonna taas tavataan!

Terveisin,

Jarkko & Satoa-festarin muu poppoo

undefined                                                                                                                                                  

undefined