INFO

SATOA GOES WILD on paikallisen ruoan juhla, joka toteutetaan Kuopiossa parhaimman villiruokasesongin aikaan kesäkuun toisena viikonloppuna. SATOA Goes WILD sekä elokuun SATOA -tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia ruokafestivaaleja, joissa korostuvat pohjoissavolaiset maut ja osaaminen. 

SATOA Goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella. Seikkailussa oppaana toimivat erikseen myytävä festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Kartassa esitetyn festivaalireitin muodostavat eri puolelle kaupunkia sijoittuvat keskustan kivijalkaravintolat sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden pihapiireistä löytyvät pop-up ravintolat. Seikkaillessa kaupungin keskustan alueella pisteeltä toiselle tutustut paikalliseen ruokaan, ravintoloihin, taiteilijoihin ja muusikoihin sekä Kuopion kulttuurihistoriaan – unohtamatta Kuopion ainutlaatuista rännikatuverkostoa!

LIPUT JA HINNAT

SATOA Goes WILD -ruokafestivaaliin osallistut ostamalla kiinteähintaisen festivaalipassin. Festivaalipassia mukana olevissa ravintolapisteissä näyttämällä saat mukaasi villiruoka-annoksen ja festaripassilla saa myös muita rahanarvoisia etuja. Ravintolapisteissä voi olla myytävänä myös erillisiä annoksia ja juomia, festivaalipassiin sisältyvää maisteluannosta ei myydä erikseen.

Festivaalipassin hinta 2020: ennakko 23 € +mahdolliset palvelu-/toimitusmaksut, tapahtumapäivinä 26 €/hlö

Ennakkoliput: www.lippu.fi – lisätietoja tulossa

Ennakkoliput voi vaihtaa festivaalipassiin tai festivaalipassin voi ostaa to 11.6. saakka klo 9-15 (Puijonkatu 14).

Tapahtumapäivinä lipunmyynti (vain pieni, rajoitettu erä!) sekä karttojen vaihto: pe 12.6. klo 14-20 & la 13.6. klo 12-18.

Yrityksille on saatavilla etukäteen ostettavia festivaalipasseja: info@satoa.fi

ERITYISRUOKAVALIOT

Kaikista festivaalipassiin sisältyvistä annoksista on saatavilla muunnokset yleisimmille erityisruokavalioille: laktovegetaarinen kasvisruokavalio, laktoositon ja gluteeniton. Muista tarjolla olevista erityisruokavalioannoksista ilmoitetaan erikseen annosten yhteydessä.

AUKIOLOAJAT

pe klo 15-20, la klo 12-20

TAPAHTUMA-ALUE JA FESTIVAALIREITTI

Festivaalireitin voi kulkea haluamassaan järjestyksessä. Reitille annetaan ohjeellinen suositus, missä järjestyksessä reitti kannattaa kulkea. Menu reitin varrella on suunniteltu niin, että siinä toteutuisi 10 ruokalajin kokonaisuus: alkupaloista jälkiruokiin saakka.

IKÄRAJAT

Tapahtuma on ikärajaton. Joillain ravintoloilla on anniskelualue. Anniskelualueilla ikärajana on 18 vuotta.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUKEMINEN

SATOA -tapahtumat kunnioittavat ympäristöä ja luontoa. Pyrimme kehittämään vuosittain kasvavaa tapahtumaamme niin, että sen järjestämisestä aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni ympäristölle ja kaupunkikeskustan asukkaille.

Tapahtuman järjestäjä: 

ProAgria Itä-Suomi ry yhdessä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ry:n kanssa.

Yhteystiedot: info@satoa.fi