ENNAKKOMYYNTI ON PÄÄTTYNYT!

SATOA goes WILD -festaripassi oikeuttaa kymmeneen maistiaisannokseen karttaan merkityissä paikoissa perjantaina 15.6. ja lauantaina 16.6. klo 12-20. 

Ennakkolippujen myynti verkkokaupassa päättyy 13.6. klo 10.00. Ostetut ennakkoliput voit vaihtaa festaripassiksi Kuopion torille, torilavan läheisyyteen 13.6 klo 10 avattavasta lipunmyynti ja -vaihtopisteestä. Festaripasseja voi ostaa ennakkomyynnin päättymisen jälkeen torin kojusta hintaan 45 €. Lipunmyyntikoju on avoinna 13.-16.6. ke, to & la 10-18, pe klo 10-19. Lippuja on rajallinen määrä.

SATOA goes WILD -festaripassi sisältää:
* 10 villiruoka-annosta ja ravintolapisteissä järjestettävän ohjelman (poikkeukset mainittu ohjelmassa)

* Tapahtuman aikana toteutettaviin ohjelman ja muita yrityskohtaisia etuja mm:

  • Ruokadokkareihin ilmainen sisäänpääsy (2 näytöstä / passi, norm 3€ /näytös
  • Vapaan sisäänpääsyn J.V. Snellmannin museon sekä korttelimuseon näyttelyihin festariviikonlopun aikana museon aukioloaikoina (norm. 6-8€)
  • Ensimmäinen kyyti Biketaxilla Wildin pisteiden välillä veloituksetta festaripassia näyttämällä. Ensimmäisen kyydin jälkeen 5 € / kyyti Wildin pisteiden välillä.
  • VB-valokuvakeskuksen näyttelyyn sisäänpääsy 5 € (norm. 8/6 e)
  • Ohjelmaravintola Maxim SATOA goes WILD -jatkoilta lippujen hinnasta – 3 €

Annokset noudetaan festaripassia näyttämällä festivaalin ravintolapisteistä (kivijalkaravintola tai pop-up -piste kulttuurihistoriallisessa kohteessa) 15.-16.6.2018 klo 12-20 aikana. Annokset voi nauttia haluamassaan järjestyksessä milloin vain tapahtuman aukioloaikojen puitteissa.

Huomaathan, että festivaalimenun maisteluannoksia ei myydä erikseen – Festivaalipassi on pääsylippusi tälle ainutlaatuiselle makumatkalle!

Yritysasiakkaalle myös postitus- ja laskutusmahdollisuus, jos karttojen tilausmäärä on vähintään 10 kpl. Kysy lisää ProAgria Pohjois-Savo / Jarkko Kääriäinen p. 043 8267 690